2018-06-14 13:48Uppdrag

​Lindahl rådgivare till Sagax vid dess riktade nyemission om 302 MSEK

Advokatfirman Lindahl är legal rådgivare till AB Sagax (publ), noterat på Nasdaq Stockholm, Large Cap, i samband med dess riktade nyemission av stamaktier av serie D genom en så kallad accelererad book building-process riktad till svenska och internationella institutionella investerare. Emissionen tillför bolaget 302 MSEK före emissionskostnader.

Styrelsen för Sagax har beslutat om en riktad nyemission av stamaktier av serie D. Emissionsvolymen och teckningskursen har fastställts genom en accelererad book building-process. Styrelsen i Sagax konstaterar en god efterfrågan i den riktade nyemissionen då det kommunicerade utrymmet om cirka 300 MSEK övertecknades av svenska och internationella institutionella investerare kort efter erbjudandets tillkännagivande.

AB Sagax är ett fastighetsbolag med affärsidé att investera i kommersiella fastigheter främst inom segmentet lager och lätt industri.

AB Sagax legala rådgivare är Lindahl, under ledning av Annika Andersson (ansvarig delägare), Pekka Frölander, Oscar Lunde och Mimi Hörnmo (Kapitalmarknad och publik M&A), Jesper Johansson och Karl Björlin (Bank & Finans) samt Sandra Beyer (GDPR).

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se, www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/AdvokatfirmanLindahl/


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson