2016-04-21 10:21Uppdrag

Lindahl rådgivare till Lulebo i miljardförsäljningar

Det kommunala fastighetsbolaget Lulebo har ingått avtal där Nordhalla Fastigheter förvärvar närmare 1300 lägenheter för ett underliggande fastighetsvärde om 710 miljoner kronor. Lulebo har tidigare, under sommaren 2015, sålt lägenheter och fastigheter för 1,3 miljarder kronor.

Advokatfirman Lindahl är rådgivare till Lulebo i affärerna. Lindahls team för Lulebo består av Patric Sandberg Helenius (fastighet), Lovisa Lagerwall (fastighet), Anna Romell Stenmark (skatt) och Therese Norenäs (fastighet, skatt).

Läs mer om Lindahls erbjudande inom fastigheter här.

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se, www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson