2023-05-31 11:27Uppdrag

Lindahl rådgivare till Jakt är Jakt vid förvärv av fem magasin

Lindahl rådgivare till Jakt är Jakt vid förvärv av fem magasin genom samgående med Jakt & Fiskejournalen

Lindahl har biträtt Jakt är Jakt Scandinavia AB vid förvärvet av fem magasin inom jakt, fiske och friluftsliv samt samgåendet med Jakt & Fiskejournalen Sverige AB.

Jakt & Fiskejournalen Sverige AB är främst inriktat på utgivning av magasin inom jakt, fiske, hund och friluftsliv samt har en e-handel inom sportfiske. Under 2022 uppgick omsättningen för Jakt & Fiskejournalen till 53 miljoner kronor och bolaget innehar medietitlar för Jaktjournalen, Fiskejournalen, Jaktmarker & Fiskevatten, Allt Om Flugfiske samt Härliga hund. Samgåendet innebär att Sveriges största mediekanal för jakt, fiske och friluftsintresserade skapas genom det nya mediehuset 3F Media Group.

Lindahls team bestod huvudsakligen av Henrik Nobel, Frida Lovén, Ebba Meyer-Lie och Isak Tholén.


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer, som med framtidsfokus, engagemang och en stark kultur hjälper klienter till framgångsrika affärer och medarbetare att nå sin fulla potential. Våra kontor finns i sex av landets största städer: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Dessutom är vi den enda svenska medlemmen i TerraLex, ett internationellt nätverk av ledande advokatbyråer. Mer information om Lindahl finns på lindahl.se


Kontaktpersoner

Laura Salander
Chief Marketing & Communications Officer
Laura Salander