2012-09-14 14:44Uppdrag

Lindahl rådgivare till Boxon vid förvärvet av Jumbotainer

null

Förpackningsföretaget Boxon i Helsingborg har förvärvat det tyska bolaget Jumbotainer Verpackungs GmbH. Jumbotainer är en väletablerad och framgångsrik leverantör av s k FIBC (Flexible Intermediate Bulk Container), storsäckar för bulkhantering på framför allt den tyska, men även den övriga europeiska marknaden.

Förvärvet innebär att affärsområdet Boxon Bulk fördubblar sin kapacitet och ökar sin omsättning till cirka 300 miljoner kronor. Detta gör Boxon till Europas största oberoende leverantör av avancerade och kundanpassade lösningar inom bulkhantering.

Advokatfirman Lindahl biträdde, tillsammans med den tyska advokatbyrån GÖRG, Boxon i affären genom Magnus Ramberg (ansvarig delägare), Svante Liljedahl, Charlotta Hallgren och Kristin Widjer.

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.sewww.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahloch www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson