2019-06-20 10:18Uppdrag

Lindahl rådgivare när VBG Group ingår nya finansieringsavtal om SEK 1,4 miljarder

Lindahl har varit rådgivare till VBG Group AB (publ) i samband med att bolaget ingår nya finansieringsavtal med Skandinaviska Enskilda Banken AB (publ). Finansieringen består av en revolverande kreditfacilitet om 1,3 miljarder SEK och en checkkredit om 100 miljoner SEK.

VBG Group AB är en internationell industrikoncern med fler än 1 600 medarbetare i 18 länder. VBGs aktie är noterad på Mid Cap-listan på Nasdaq Stockholm.

Lindahl har biträtt VBG Group AB genom Mikael Mellberg.

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahls experter arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på lindahl.se, mynewsdesk.com/se/lindahl och facebook.com/AdvokatfirmanLindahl


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson