2016-04-28 14:31Uppdrag

Lindahl rådgivare när Seqirus sluter avtal om vaccin vid pandemi

Folkhälsomyndigheten har på regeringens uppdrag tecknat avtal med Seqirus UK Ltd och en ytterligare tillverkare om att leverera det vaccin som behövs för att kunna erbjuda befolkningen skydd vid en allvarlig pandemisk influensa. Seqirus är världens näst största vaccintillverkare.

Advokatfirman Lindahl har varit juridisk rådgivare åt Seqirus UK Ltd i affären genomAnders Burén (life science) och Eva-Maj Mühlenbock (offentlig upphandling).

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se, www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson