2019-06-27 10:20Uppdrag

Lindahl rådgivare när Sandvikenhus AB säljer 385 lägenheter till Heimstaden

Lindahl har agerat rådgivare åt Sandvikenhus AB vid en försäljning av åtta fastigheter till Heimstaden. Försäljningen innehåller 385 bostadslägenheter med total uthyrningsbar yta om 28.254 kvm.

Tillträde är planerat till den 1 oktober 2019.

Sandvikenhus hyr ut och förvaltar hem till boende i Sandvikens kommun. Under de kommande åren planerar de att rusta och investera för över 1 miljard kronor och genom affären frigörs kapital till de kommande investeringarna.

Lindahls team har under försäljningen bestått av Lovisa Lagerwall (fastighet och ärendeansvarig), Peter Wahlbäck (fastighet) och Therese Norenäs (skatt).

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahls experter arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på lindahl.se, mynewsdesk.com/se/lindahl och facebook.com/AdvokatfirmanLindahl


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson