2021-08-27 11:10Uppdrag

Lindahl rådgivare när Prostatype Genomics genomför riktad nyemission om 24,7 MSEK

Prostatype Genomics AB (publ), ett bolag noterat på Nasdaq First North Growth Market, som utvecklar och marknadsför en genetiskt test för att underlätta bedömning och beslut avseende behandling av prostatacancer. Bolaget har genomfört en riktad nyemission av aktier som tillför bolaget 24,7 MSEK (före kostnader).

Teckningskursen fastställdes genom ett accelererat bookbuilding-förfarande och Sedermera Fondkommission agerade s.k. sole bookrunner i transaktionen.

Lindahls team bestod av Mattias Prage och Jens Frykstrand.


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är rankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Dessutom är vi den enda svenska medlemmen i TerraLex, ett internationellt nätverk som består av noga utvalda advokatbyråer som är ledande på sina lokala marknader. Mer information om Lindahl finns på lindahl.se.


Kontaktpersoner

Marknadsavdelningen på Lindahl
Marknadsavdelningen på Lindahl