2015-08-27 10:31Uppdrag

​Lindahl rådgivare när Örebro Airport upphandlar ny flyglinje till Köpenhamn

Örebro Airport (Örebro Läns Flygplats AB) har genomfört en offentlig upphandling avseende reguljär flygtrafik på linjen Örebro – Köpenhamn. Från och med oktober 2015 går det att resa från Örebro Airport till Köpenhamn (Kastrup) och vidare till 200 destinationer världen över. Upphandlingen är unik då det är första gången som en flygplats i Sverige upphandlar reguljär flygtrafik.

För mer information, klicka här

Advokatfirman Lindahl var juridisk rådgivare till Örebro Airport. Lindahls team bestod av Hugo Norlén (ansvarig delägare), Lovisa Lagerwall, Patrik Rindstål och Therese Norenäs.

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se, www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson