2015-11-24 11:38Uppdrag

Lindahl rådgivare när nyemission för Imint blev kraftigt övertecknad

När Imint Image Intelligence AB:s (Imint) nyemission inför notering på AktieTorget avslutades hade den tecknats till drygt 170 MSEK inklusive teckningsåtagande om 10 MSEK, vilket motsvarar en teckningsgrad om ca 740 procent. Emissionen tillför bolaget 23 MSEK inklusive kvittning av lån om 3,2 MSEK från huvudägarna. Genom emissionen ökas Imints aktiekapital med 2 300 000 kronor till 7 695 500 kronor. Preliminär första dag för handel på AktieTorget är den 16 december 2015.

Advokatfirman Lindahl KB är juridisk rådgivare till Imint. Lindahls team för Imint utgjordes av Gunnar Mattsson (ansvarig delägare), Alex Ljungvall, Michael Edquist och Therese Norenäs.

Redeye AB agerar finansiell rådgivare och Aqurat Fondkommission AB är emissionsinstitut.

Du kan läsa mer om Imint och emissionen i deras pressmeddelande på Aktietorget.

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se, www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson