2015-08-20 15:55Uppdrag

​Lindahl rådgivare när Lagerbergs säljs till Kronfågel

Ägarna av kycklingproducenten Lagerbergs har slutit avtal om försäljning av verksamheten till Kronfågel Holding, en del av Scandi Standard-koncernen. Transaktionen är villkorad av sedvanliga myndighetsgodkännanden.

Lagerbergs är den tredje största kycklingproducenten i Sverige med en produktionsvolym om cirka 10 miljoner kycklingar årligen och en omsättning 2014 på cirka 300 miljoner kronor. Familjen Lagerberg grundade bolaget 1965 och har varit ägare och drivit bolaget sedan start och företaget har idag 120 anställda.

Advokatfirman Lindahl var rådgivare i transaktionen till familjen Lagerberg. Lindahls team bestod av Thorbjörn Wennerholm (ansvarig delägare), Jenny Eliasson, Vala Karimi, Sofia Grönesjö och Josefine Engbom.

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se, www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson