2016-04-29 11:03Uppdrag

Lindahl rådgivare när KAMIC Group säljer Inteno

KAMIC Group har sålt Inteno Broadband Technology (Inteno) med dotterbolag till Investeringsfonden Accent Equity 2012. Inteno är en marknadsledande nordisk leverantör av access- och säkerhetsprodukter för uppkoppling mot tele- och bredbandsföretag. Genom transaktionen blir Inteno ett fristående bolag i Accent Equity 2012-fonden. Försäljningen uppgår till cirka 350 miljoner kronor.

Advokatfirman Lindahl var rådgivare till KAMIC Group vid försäljingen. Lindahls team för KAMIC Group bestod av Gunnar Mattsson (ansvarig delägare) och Erika Svensson.

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se, www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson