2015-06-30 15:52Uppdrag

​Lindahl rådgivare när Inter IKEA Investments förvärvar Eson Pac Group av PostNord

PostNord och Inter IKEA Investments har träffat överenskommelse om att Inter IKEA Investments förvärvar PostNords innehav om 48 procent av aktierna i Eson Pac Group.

Eson Pac Group tillverkar kompletta förpackningslösningar för läkemedelsindustrin bestående av etiketter, förpackningar och bruksanvisningar. PostNords dotterbolag Strålfors blev delägare i företaget 2011.

Affären är villkorad av konkurrensverkets godkännande, och beräknas kunna slutföras den 31 augusti 2015.

Advokatfirman Lindahl har agerat juridiska rådgivare åt Inter IKEA Investments. Lindahls team bestod av Peter Lilja (ansvarig delägare), Amanda Frantz och Erik Brändt.

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se, www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson