2016-11-24 13:41Uppdrag

Lindahl rådgivare när Humlegården etablerar program för företagscertifikat

När Humlegården etablerade ett nytt företagscertifikatprogrammet anlitade de Advokatfirman Lindahl som juridisk rådgivare.

Certifikatprogrammet har ett rambelopp på 2 500 mkr och utgör ett bra komplement till Humlegårdens nuvarande finansiering genom att bredda företagets finanseringsbas på ett kostnadseffektivt sätt.

Lindahls team för Humlegården består av Dennis Hansson (ansvarig delägare), Annica Daleby och Frida Karlsson.

Programmet har arrangerats av Swedbank. Övriga emissionsinstitut är Handelsbanken och SEB.

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se, www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson