2016-07-01 14:53Uppdrag

Lindahl rådgivare när HMS Networks AB (publ) förvärvar spanska Intesis Software

HMS Networks AB (publ) har, via dotterbolag, förvärvat samtliga aktier i det spanska företaget Intesis Software, S.L. Intesis Software är ledande inom gateway-lösningar för kommunikation och systemintegration i HVAC-segmentet (Heating, Ventilation och Air Conditioning) inom byggnads-automation. Köpeskillingen uppgår till 13,3 miljoner Euro.

Advokatfirman Lindahl har agerat juridiska rådgivare till HMS Industrial Networks, genom Olof Thorsell och Mikael Mellberg. 

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se, www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson