2014-12-09 10:00Uppdrag

Lindahl rådgivare när Bygg-Fast och Forsen Projekt går samman

null

Advokatfirman Lindahl biträder Bygg-Fast Aktiebolag vid sammangåendet med Forsen Projekt Aktiebolag. Tillsammans bildar de båda koncernerna en av Sveriges största aktörer inom byggprojektledning. Den nya koncernen får en omsättning på cirka 300 miljoner kronor och nära 200 anställda på sju orter i Sverige.

Lindahls team i transaktionen bestod av Johan Tollgerdt (klientasvarig delägare), Annika Brandt, Anders Lindgren och Vala Karimi.

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se, www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson