2019-09-24 15:25Uppdrag

Lindahl rådgivare när Brover Group förvärvar Calligraphen

Lindahl har biträtt investmentbolaget Brover Group vid förvärv av Calligraphen – En av Nordens ledande e-handlare för produkter till högtider. Calligraphen är Kunglig Hovleverantör av trycksaker och producerade bland annat trycksakerna till Kronprinsessan Victorias bröllop. De grundades 1989 i Munkfors, Värmland, där bolaget fortfarande har sitt huvudkontor, lager och tryckeri.

Brover Group investerar i bolag med potential att växa eller breddas under lönsamhet och tar genom förvärvet av Calligraphen klivet in i ett nytt område inom grafisk e-handel, försäljning mot konsument, B2C.

Lindahl har biträtt vid förvärvet genom Olof Nyström (ansvarig delägare) och Alexandra Niemelä Ingvarsson.

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahls experter arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på lindahl.se, mynewsdesk.com/se/lindahl och facebook.com/AdvokatfirmanLindahl


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson