2013-09-18 14:24Uppdrag

Lindahl rådgivare i stor kraftvärmeaffär

null

Oskarshamn Energi har slutit avtal med den finska industrikoncernen Metso Oy om byggnation av en ny, biobränslebaserad, kraftvärmeanläggning i Oskarshamn. Den nya anläggningen kommer att tas i drift under vintern 2015. När anläggningen är i drift kommer fjärrvärmen i Oskarshamn att till mer än 99 procent produceras med förnybara biobränslen.

Advokatfirman Lindahl biträdde Oskarshamn Energi i affären genom Per-Anders Bengtsson  (ansvarig delägare) och Pekka Lähdekorpi.


Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.sewww.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson