2014-04-22 10:00Uppdrag

Lindahl rådgivare i life science-transaktion

null

Det stockholmsbaserade läkemedelsbolaget Trimb Healthcare AB har förvärvat samtliga aktier i Pharmacure Aktiebolag från AT Enterprises Ltd. Pharmacure Aktiebolag äger i sin tur samtliga aktier i Pharmacure Health Care AB.

Pharmacure Health Care AB är verksamt inom utveckling, marknadsföring och distribution av farmaceutiska och medicinsktekniska produkter inom området egenvård med fokus på nasal komfort. Bland annat arbetar man med produkterna Nozoil, Nozovent och Nozohaem.

I och med affären tar Trimb Healthcare över Pharmacures nordiska verksamhet medan den övriga verksamheten behålls av ett av säljaren kontrollerat bolag.

Advokatfirman Lindahl biträdde Trimb Healthcare AB i transaktionen genom klientansvarig delägare Malcolm Wiberg, Philip Stragne (Corp/M&A) samt Hanna Tilus (IP). 


Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.sewww.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson