2014-10-24 15:34Uppdrag

Lindahl rådgivare i årets TMT-transaktion

null

I onsdags kväll meddelades vinnarna i 2014 Dealmakers’ Awards vid en gala i London. Vinnarna utses av en jury bestående av oberoende branschexperter och i år hade nomineringar med fler än 160 företag granskats av juryn. Advokatfirman Lindahl blev en av kvällens vinnare för sin rådgivning till Cisco Systems när bolaget i somras förvärvade svenska Tail-f Systems för 129 miljoner Euro, en affär som utsågs till Technology, Media, Telecom Deal of the Year.

– Det är naturligtvis jätteroligt att uppmärksammas på det här sättet. Men framför allt är det en konsekvens av att vi arbetar med spännande klienter som är i absolut framkant och som gör avtryck i sina respektive marknader – i det här fallet Cisco, säger Carl-Olof Bouveng, klientansvarig delägare för affären hos Lindahl.

– Jag gläds framför allt å teamets vägnar och ser det dessutom som en bekräftelse på styrkan vi har i branschområden som exempelvis TMT och life science där vi med jämna mellanrum plockar hem fina utmärkelser, säger Eva-Maj Mühlenbock, Managing Partner på Lindahl.

Cisco biträddes även av Fenwick & West LLP i den vinnande affären.

Läs om alla vinnare här: http://www.maadvisor.net/IFF-london/2014_IFF_London_Winners_PR_Backend.pdf

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.sewww.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson