2014-11-13 11:00Uppdrag

Lindahl i Stockholm förstärker med tre nya delägare

null

Advokatfirman Lindahl får tre nya delägare vid årsskiftet när Anders MobergJörgen Möller och Mikael Stabo kliver in i sina nya roller.

- Med sina kompetenser, branscherfarenheter och stora kommersiella förståelse kommer de alla att bidra till att våra klienter fortsätter att få marknadens rakaste, tydligaste och mest ändamålsenliga rådgivning, säger Eva-Maj Mühlenbock, VD på Lindahl. Jag ser fram emot att få dem som kollegor i delägargruppen och arbeta med dem för att ytterligare utveckla Lindahl som den mest moderna byrån på marknaden.

Anders Moberg arbetar huvudsakligen med företagsöverlåtelser och annan transaktionsjuridik. Jörgen Möller är särskilt inriktad mot infrastruktur- och energitransaktioner samt energifrågor. Både Anders och Jörgen började på Lindahl 2011. Mikael Stabo är specialiserad på fastighetsrätt, miljörätt samt företagsöverlåtelser och kommer närmast från Roschier där han verkat sedan 2008, och dessförinnan var han på Linklaters.

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se, www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson