2015-04-28 15:19Uppdrag

Lindahl högt rankade i internationell studie

null

När det välansedda rankinginstitutet Chambers & Partners släppte sin senaste studie av europeiska advokatbyråer, kallad Chambers Europe 2015, stod det klart att Advokatfirman Lindahl återigen tar kliv uppåt och slår fast sin position i branschens toppskikt.

- Vi står för en rak, tydlig och klientanpassad rådgivning som baseras på exceptionella branschkunskaper. För oss är det viktigt att klienterna är trygga med våra leveranser och studien visar att de har all anledning att vara det, säger Eva-Maj Mühlenbock, VD på Lindahl.

Lindahl försvarar alla sina topplaceringar inom områden som är viktiga för innovativa kunskapsföretag. Ingen annan svensk byrå rankas högre än Lindahl inom områden som telekommunikation, media, teknologi & IT, life sciences, immaterialrätt, offentlig upphandling, energi, offentlig upphandling och transporträtt.

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se, www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson