2014-02-06 10:31Uppdrag

Lindahl har skrivit ”Årets Verk” inom juridik

null

När Norstedts Juridik – ett av landets ledande informationsförlag – under onsdagen bjöd in till författarfest och prisceremoni samlades landets främsta juridiska skribenter.

Under kvällen tilldelades Advokatfirman Lindahl utmärkelsen ”Årets verk” för den kommentar som advokatbyråns experter inom upphandling skrivit till Lagen om offentlig upphandling (LOU).

Utmärkelsen mottogs igår av kommentarens redaktör och huvudförfattare Helena Rosén Andersson och medförfattaren Eva-Maj Mühlenbock. Båda är advokater och delägare på Lindahl. Även Henrik Willquist och tidigare medarbetaren Natalie Svensson är författare till kommentaren.

- Utmärkelsen är ett stort erkännande till ett gediget arbete som vi har lagt ner på kommentarer. Den ger oss ytterligare energi i vårt arbete i år med att både uppdatera den elektroniska versionen av kommentaren, och ta fram en ny kommentar till lagen om upphandling inom områdena vatten, energi, transporter och posttjänster, säger Helena Rosén Andersson på Lindahl.

Mer om Lindahls kompetens inom upphandling finns här: www.lindahl.se/upphandling 

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.sewww.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson