2013-07-04 09:57Uppdrag

Lindahl har biträtt Wonderful Times Group vid förvärv av Vincent Shoe Store

null

Wonderful Times Group, en av Nordens ledande distributörer av barnprodukter, har tecknat avtal om att förvärva samtliga aktier i Vincent Shoe Store Sweden AB, som designar och säljer kollektioner av barnskor under eget varumärke. Förvärvet ska ske genom en apportemission. I det emissionspaket som bolagsstämman ska ta ställning till ingår också ett riktat kvittningserbjudande till innehavare av konvertibla skuldebrev i Wonderful Times Group och en på visst sätt riktad kontantemission. Genom affären blir huvudägarna i Vincent Shoe Store, familjen Tillman och Industrifonden, nya större aktieägare i Wonderful Times Group. 

Lindahls team har bestått av Nina Persson (projektledare), Felix Boman och Philip Stragne med ansvarig delägare Johan Hessius.

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.sewww.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson