2021-08-03 12:28Uppdrag

Lindahl har biträtt Viking Venture vid förvärv av Workbuster

Den norska investeraren Viking Venture, som är specialiserad på investeringar i nordiska företagsinriktade mjukvaruföretag, har förvärvat det svenska företaget Workbuster. Workbuster erbjuder en HR-lösning för att stärka arbetsgivarens varumärke, attrahera de bästa kandidaterna och förbättra kvaliteten av urvalsprocessen samt är även den ledande plattformen för privatanställningstjänster i Sverige. Förvärvet är en del av Viking Ventures etablering av HR teknologi i Norden.

Lindahl har biträtt Viking Venture avseende de svenska aspekterna av transaktionen. Lindahls team bestod huvudsakligen av Moritz Veller, Edvard Gustafsson, Joakim Lundin, Asta Schulz och Ottilia Boström. 

För ytterligare information om transaktionen, vänligen se Viking Ventures officiella pressmeddelande.


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är rankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Dessutom är vi den enda svenska medlemmen i TerraLex, ett internationellt nätverk som består av noga utvalda advokatbyråer som är ledande på sina lokala marknader. Mer information om Lindahl finns på lindahl.se.


Kontaktpersoner

Marknadsavdelningen på Lindahl
Marknadsavdelningen på Lindahl