2021-02-03 08:36Uppdrag

Lindahl har biträtt vid försäljningen av Larmatic Alarm till Prosero Security Group

Lindahl har bistått ägarna Capacon Förvaltnings AB och N. Norelius Förvaltning AB vid försäljningen av samtliga aktier i Larmatic Alarm AB till Prosero Security Group AB. 

Larmatics tjänster kretsar kring inbrottslarm, kameraövervakning och accesslösningar. Larmatic är en certifierad anläggarfirma för inbrottslarm i larmklass 1 och 2 samt har flertalet certifierade ingenjörer inom larm och övervakning. Teamet levererar säkerhetssystem till företag, myndigheter och fastighetsägare.

Lindahls team har bestått av Mats Tindberg (ansvarig delägare) och Nicklas Bexelius (M&A).​ 


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är rankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Dessutom är vi den enda svenska medlemmen i TerraLex, ett internationellt nätverk som består av noga utvalda advokatbyråer som är ledande på sina lokala marknader. Mer information om Lindahl finns på lindahl.se.

Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Coordinator
Madeleine Johansson
Jessica Forsman
Project Manager
Jessica Forsman