2019-06-04 10:16Uppdrag

Lindahl har biträtt vid den nyligen genomförda upphandlingen av ny Öresundstågtrafik

Lindahl har biträtt Skånetrafiken, Hallandstrafiken AB, Västtrafik AB, Länstrafiken Kronoberg, Blekingetrafiken och Kalmar Länstrafik i deras upphandling av regiontågtrafik i södra Sverige och – från 2023 – i delar av södra Danmark. Uppdraget, som löper under åtta år, innebär ett helhetsansvar för trafiken inkluderande bl.a. trafikplanering och underhåll. SJ tilldelades kontraktet vars värde uppgår till drygt 5 miljarder kronor.

Anders Nilsson har varit ansvarig för uppdraget med biträde framför allt av Hanna Lundqvist.

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahls experter arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på lindahl.se, mynewsdesk.com/se/lindahl och facebook.com/AdvokatfirmanLindahl


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson