2015-02-09 10:04Uppdrag

Lindahl har biträtt Prevas i fortsatt avtal med Orica

null

Orica Sweden, ett dotterbolag till den australiensiska gruv- och industrikoncernen Orica, har beslutat att investera i en ny produktionsanläggning i Gyttorp i Nora kommun. I projektet har man valt att ge förnyat förtroende till konsultbolaget Prevas, som får ansvar för bland annat utveckling och installation av styr- och kontrollsystem till den nya anläggningen.

Orica Sweden i Gyttorp tillverkar, utvecklar och marknadsför sprängmedel i form av tändmedel och bulksprängämnen för gruv- och entreprenadindustrin.

Prevas är ett konsultbolag med fokus på inbyggda system och industriell IT. Bolaget, med huvudkontor i Västerås, har cirka 600 anställda och bolagets aktie är noterad på Nasdaq Stockholm, Small Cap.

Lindahl biträdde Prevas i projektet genom klientansvarig delägare Mats Tindberg (Industri) och Johanna Rugart (Industri).

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se, www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson