2013-07-03 13:55Uppdrag

Lindahl har biträtt Peab vid försäljning av fastigheter till Lönnbacken

null

Advokatfirman Lindahl har biträtt Peab vid försäljningen av två fastigheter belägna i Visby och Ystad till Lönnbacken Fastigheter AB. På fastigheten i Ystad har Peab uppfört boenden innehållande trygghetsboende och vård- och omsorgsboende med Ystad kommun som hyresgäst. Fastigheten i Visby är en del av P18 gamla regementsområde. Den uthyrningsbara ytan uppgår till ca 5 000 kvadratmeter per fastighet.

Lindahls team bestod av Johan Hessius (ansvarig delägare), Nina Persson och Jörgen Möller.

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.sewww.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson