2013-07-04 09:14Uppdrag

Lindahl har biträtt Peab och FAM vid ytterligare förvärv från AstraZeneca

null

Peab och FAM, Wallenbergsstiftelsernas förvaltningsbolag, har genom sitt samägda bolag Acturum förvärvat ytterligare en anläggning från AstraZeneca. Anläggningen är belägen i Gärtuna, Södertälje, och innefattar totalt 80 olika laboratorier fördelade på 42 000 kvadratmeter. Lokalerna ska i framtiden inrymma forskningsinstitutet Swedish Toxicology Institute, SweTox, vilket ska drivas genom ett konsortium bestående av bland annat tio universitet.

Acturum har biträtts av Johan Hessius (ansvarig delägare) och Nina Persson.

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.sewww.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson