2014-02-05 09:00Uppdrag

Lindahl har biträtt Oriola-KD Corporation i apoteksfusion

null

Advokatfirman Lindahl har biträtt den finländska börsnoterade koncernen Oriola-KD Corporation i samband med fusionen mellan dess svenska dotterbolag Kronans Droghandel Apotek AB och Medstop AB.

Kronans Droghandel Apotek AB förvärvade Medstop AB under 2013 varefter bolagen har fusionerats. Sedan fusionen ingår fler än 300 apotek från Trelleborg i söder till Malmberget i norr under varumärket Kronans Apotek. Kronans Apotek har ca 1 800 anställda.

Lindahls team bestod av Mats Tindberg (ansvarig delägare), Nina Persson, Philip Stragne, m. fl. 


Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.sewww.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson