2014-12-01 09:36Uppdrag

Lindahl har biträtt Novares partnergrupp med att köpa ut Investor

null

Lindahl har biträtt Novare Holding AB, partnerägt av fem delägare, med att förvärva Investors 50 procentiga ägarandel i Novare Human Capital och partnergruppen blir därmed helägare.

Novare Human Capital består av fem dotterbolag och ett intressebolag, alla inriktade på tjänster inom executive search, rekrytering och ledarutveckling. Under de 14 år Novare Human Capital funnits har koncernen årligen vuxit med i genomsnitt 15 % och har ca 130 medarbetare.

Novare rekryterar årligen ca 300 viktiga nya medarbetare till kunderna samtidigt som Novare årligen vidareutvecklar över 700 personer och mentorer.  Dessutom hjälper Novares senast startade bolag, Peritos, ungdomar från särskolan ut i arbetslivet på ett helt nytt sätt.

Lindahls team i transaktionen bestod av Mats Tindberg (ansvarig delägare) och Johanna Rugart.

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se, www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson