2013-05-08 14:34Uppdrag

Lindahl har biträtt NJN Group AB vid förvärv

null

Advokatfirman Lindahl har biträtt NJN Group AB som, genom ett dotterbolag, förvärvat aktierna i Gysinge Centrum för Byggnadsvård AB från dess grundare Göran Gudmundsson. Som ledande byggnadsvårdscentrum hjälper Gysinge sina kunder, när de renoverar sina hus eller lägenheter, att bevara känslan och äktheten även efter att det är färdigsnickrat.

- I en tid då miljö och hållbarhet blir allt viktigare ser vi att människors efterfrågan på hållbara lösningar och hantverk för att bevara sina hus och lägenheter ökar. Vår utmaning blir därför att göra både våra produkter och kunskap mer lättillgängliga. Det ska vara lätt att göra rätt, säger Anna Slåtteby (ny ägare och blivande verkställande direktör, Gysinge).

Advokatfirman Lindahl biträdde köparna genom Michael Nyman (ansvarig delägare) och Philip Stragne (M&A).

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.sewww.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson