2014-08-25 10:36Uppdrag

Lindahl har biträtt Kommunal vid förvärv av större bostadsprojekt i Jönköping

null

Svenska Kommunalarbetareförbundet (Kommunal) har tillsammans med Riksbyggen förvärvat del av den nya s.k. Munksjöstaden i Jönköpings kommun från Tolust AB. Det detaljplanelagda området omfattar en första etapp om sju kvarter. På det av Kommunal förvärvade området kommer ca 160 hyresrätter och ca 4 000 kvm handels- och serviceyta att uppföras. Byggstart planeras till våren 2015. Detta blir den första etappen i utvecklingen av en helt ny stadsdel i Jönköping.

Svenska Kommunalarbetareförbundet har biträtts av Johan Hessius (ansvarig delägare), Nina Persson och Salomon Nutti.


Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.sewww.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson