2019-07-01 10:21Uppdrag

Lindahl har biträtt K2A Knaust & Andersson Fastigheter AB vid notering på Nasdaq

Lindahl har agerat rådgivare när K2A Knaust & Andersson Fastigheter AB (publ) noterar B-aktier på Nasdaq Stockholmsbörsen. Det totala erbjudandet uppgår till cirka 261 Mkr.

K2A är ett fastighetsbolag med fokus på hyresbostäder för alla typer av boenden. De startade 2013 och har som affärsidé att äga, utveckla och förvalta hyresrätter och samhällsfastigheter i Stockholm och Mälardalen, samt i ett antal universitets-och högskoleorter i Sverige.

Syftet med noteringen har varit att ytterligare bredda bolagets aktieägarbas och på så sätt främja K2A:s tillväxt och utveckling. Noteringen förväntas även stärka K2A:s profil gentemot hyresgäster och kommuner.

Lindahls team har bestått av Sten Gejrot (ansvarig delägare), Carl-Johan Krusell, Axel Strandborg och Michelle Berglund.

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahls experter arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på lindahl.se, mynewsdesk.com/se/lindahl och facebook.com/AdvokatfirmanLindahl


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson