2019-12-16 09:32Uppdrag

Lindahl har biträtt K2A Knaust & Andersson Fastigheter AB (publ) vid kapitalanskaffning

K2A har tagit in ca 100 miljoner kr genom en riktad nyemission om 300 000 preferensaktier. Bolaget har även kallat till en extra bolagsstämma i syfte att höja inlösenskursen på bolagets preferensaktie.

K2A är ett fastighetsbolag som äger, utvecklar och långsiktigt förvaltar hyresrätter för att typer av boenden samt samhällsfastigheter. Bolagets stamaktie serie B och preferensaktie är listade på Nasdaq Stockholm.

ABG Sundal Collier AB har agerat som sole bookrunner och Advokatfirman Lindahl som legal rådgivare. Lindahls team bestod av Sten Gejrot, Carl-Johan Krusell och Axel Strandborg.

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är rankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Dessutom är vi den enda svenska medlemmen i TerraLex, ett internationellt nätverk som består av noga utvalda advokatbyråer som är ledande på sina lokala marknader. Mer information om Lindahl finns på lindahl.se, mynewsdesk.com/se/lindahl och facebook.com/AdvokatfirmanLindahl


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson