2020-06-03 11:40Uppdrag

Lindahl har biträtt K2A Knaust & Andersson Fastigheter vid förvärv av bostäder vid Linnéuniversitetet i Växjö

K2A har förvärvat fastigheten Växjö Slottsstaden 4 som ligger i direkt anslutning till Linnéuniversitetet i Växjö. Fastigheten består av två byggnader uppförda 2005 med sammanlagt 113 student- och hyresbostäder.

K2A är ett fastighetsbolag som äger, utvecklar och långsiktigt förvaltar hyresrätter för alla typer av boenden samt samhällsfastigheter. Bolagets stamaktie serie B och preferensaktie är listade på Nasdaq Stockholm.

Advokatfirman Lindahl har agerat som legal rådgivare till K2A och teamet har bestått av Fredrik Heldqvist (projektledare), Jesper Fredriksson, Alfred Åkesson samt Sten Gejrot (ansvarig delägare).

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är rankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Dessutom är vi den enda svenska medlemmen i TerraLex, ett internationellt nätverk som består av noga utvalda advokatbyråer som är ledande på sina lokala marknader. Mer information om Lindahl finns på lindahl.se, mynewsdesk.com/se/lindahl och facebook.com/AdvokatfirmanLindahl


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson