2021-03-29 12:08Uppdrag

Lindahl har biträtt Jonas Software vid förvärvet av Easit AB

Lindahl har biträtt Jonas Software vid förvärvet av Easit AB, vilket var koncernens första förvärv i Sverige.

Jonas Software förvärvar, förvaltar och bygger branschspecifika mjukvarubolag globalt. Jonas Software har förvärvat över 100 bolag som tillhandahåller branschledande affärssystem och tillhörande tjänster till över 80 000 kunder inom över 30 vertikala marknader.

Easit AB är ett svenskt mjukvarubolag som tillhandahåller system för ärende- och datahantering samt konsulttjänster till verksamheter inom både privat och offentligt sektor.

Lindahls team bestod av Emanuel Wallin, Filip Malm, Josefin Andersson, Maximilian Hansson Wallenberg och Victor Carlsson.

För mer information se jonassoftware.com


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är rankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Dessutom är vi den enda svenska medlemmen i TerraLex, ett internationellt nätverk som består av noga utvalda advokatbyråer som är ledande på sina lokala marknader. Mer information om Lindahl finns på lindahl.se.

Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Coordinator
Madeleine Johansson
Jessica Forsman
Project Manager
Jessica Forsman