2013-08-22 11:01Uppdrag

Lindahl har biträtt i försäljning av 788 hyreslägenheter

null

Advokatfirman Lindahl har företrätt det norska fastighetsbolaget OBOS Forretningsbygg AS ("OBOS") i sin försäljning av 100 procent av aktierna i Hyreshem Malmö AB ("HHM") till SEB: s fastighetsfond Domestica.

HHM äger åtta fastigheter med 788 hyreslägenheter som är belägna i ett etablerat bostadsområde, Bunkeflostrand, i Malmö. Samtliga fastigheter är under tio år gamla och byggda av OBOS.

Lindahls team bestod av Christer Hagberg (ansvarig jurist), Svante Liljedahl, Linda Olsson och Lars Söderlund.

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.sewww.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson