2021-09-21 08:02Uppdrag

Lindahl har biträtt House of Control Group AS vid förvärv av Egreement AB

Det norska börsnoterade bolaget House of Control Group AS, specialiserade inom utvecklingen av SaaS-lösningar (Software as a Service), har förvärvat Egreement AB, ett av Sveriges ledande företag inom digitalisering av avtalsprocesser. Förvärvet kompletterar House of Controls lösningar vad gäller, bland annat, kontraktshantering, auktorisation, upphandling, och kommunikation med leverantörer. Förvärvet ligger i linje med House of Controls tillväxtstrategi, som syftar till att kombinera en stark organisk tillväxt och attraktiva förvärv.

Lindahl har biträtt House of Control AS avseende de svenska aspekterna av transaktionen. Lindahls team bestod huvudsakligen av Moritz Veller, Edvard Gustafsson, Joakim Lundin, Lisa Liljekvist, Asta Schulz och Fredrik Gillgren.

För ytterligare information om transaktionen, vänligen se Bolagets officiella pressmeddelande.


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är rankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Dessutom är vi den enda svenska medlemmen i TerraLex, ett internationellt nätverk som består av noga utvalda advokatbyråer som är ledande på sina lokala marknader. Mer information om Lindahl finns på lindahl.se.


Kontaktpersoner

Marknadsavdelningen på Lindahl
Marknadsavdelningen på Lindahl