2020-02-07 11:28Uppdrag

Lindahl har biträtt Host Property AB (publ) i samband med utställandet av säkerställda obligationer med efterföljande notering på Nasdaq First North Bond Market

Host Property AB (publ) har emitterat ett SEK 500 000 000 säkerställt obligationslån med syfte att refinansiera gällande noterad obligation samt att finansiera nya investeringar i bolagets fastighetsportfölj. Obligationen har därefter noterats på Nasdaq First North Bond Market.

Advokatfirman Lindahl har agerat som legal rådgivare till Host Property AB (publ). Lindahls team bestod av Sten Gejrot, Ida Andersson, Ellen Frisk och Pontus Söderberg.

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är rankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Dessutom är vi den enda svenska medlemmen i TerraLex, ett internationellt nätverk som består av noga utvalda advokatbyråer som är ledande på sina lokala marknader. Mer information om Lindahl finns på lindahl.se, mynewsdesk.com/se/lindahl och facebook.com/AdvokatfirmanLindahl


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson