2012-07-06 16:05Uppdrag

Lindahl har biträtt DCC i förvärvet av Midsona Manufacturing

null

Lindahl har biträtt DCC noterat på börserna i Irland och London vid förvärv av samtliga aktier i Midsona Manufacturing AB. Det förvärvade bolaget har drygt 80 anställda vid sina anläggningar i Norrköping och Gällivare och verksamheten utgörs huvudsakligen av kontraktstillverkning. Tillträde skedde den 29 juni.

DCC Healthcare har företrätts av Lindahl vars team bestod av Peter Högström (ansvarig delägare), Jörgen Möller (projektledare), Jonas Löfgren (Life science), Jonatan Lundgren (Corporate Finance), Johanna Nilsson (arbetsrätt) och Håkan Johansson (IPR).

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Våra 370 medarbetare, varav 250 är jurister, arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Uppsala och Örebro. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se, www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson