2021-06-09 14:00Uppdrag

Lindahl har biträtt Biosergen AB i samband med bolagets emission av units och notering på Nasdaq First North Growth Market.

Biosergen har genomfört en emission om 5 000 000 units till allmänheten i Sverige, Danmark och Norge. Genom emissionen tillförs bolaget 50 MSEK före emissionskostnader. Handeln på Nasdaq First North Growth Market förväntas inledas den 24 juni 2021.

Biosergen fokuserar uteslutande på utvecklingen av dess svampdödande produkt BSG005. BSG005 är ett nytt och innovativt svampdödande medel för behandling av livshotande invasiv svampsjukdom.

Lindahls team har bestått av Monica Lagercrantz (ansvarig delägare), Jenny Strandberg, Gustav Ahlgren och Ola Svanberg.


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är rankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Dessutom är vi den enda svenska medlemmen i TerraLex, ett internationellt nätverk som består av noga utvalda advokatbyråer som är ledande på sina lokala marknader. Mer information om Lindahl finns på lindahl.se.


Kontaktpersoner

Marknadsavdelningen på Lindahl
Marknadsavdelningen på Lindahl