2019-06-18 07:30Uppdrag

Lindahl gör hållbarhet – seglar till Almedalsveckan

null

På söndag den 23 juni sätter Lindahl segel mot Visby och Almedalsveckan. Resan påbörjas i Göteborg och förväntas ta 6 dagar. Ombord på båten finns jurister som under resans gång kommer att diskutera hållbarhetsfrågor. 

”Vi ville göra något konkret hållbart, så istället för flyg, bil, eller färja så seglar vi i år till Almedalen” - säger förste matros Hanna Lundqvist.

Skutan Mathilda af Mollösund lämnar den 23 juni Göteborg och sätter kurs mot Visby där hon ligger i hamn mellan den 29 juni och 3 juli. Under kapten Karin Rosenbergs ledning kommer seglingen att ske i fem olika etapper med olika Lindahlbesättningar per etapp.

Under tiden i Visby hamn består besättningen av representanter från Lindahl Göteborgs upphandlingsgrupp – Hanna Lundqvist, Denise Peters, Anders Nilsson – och fastighetsgrupp – Robert Jukic Karlsson och Jon Fägerquist.

Båten kommer att ligga lätthittad längst in i hamnen där alla är välkomna ombord för att prata hållbarhet, upphandling, fastighetsrätt eller bara ta en kopp kaffe och prata segling.

Syftet är – förutom att delta under Almedalsveckan – att göra en resa med temat hållbarhet. Under resan kommer det att hållas utbildningsmoment och diskussioner om hur vi kan arbeta mer hållbart – både på arbetsplatsen och i förhållande till klient. På Lindahl handlar det dels om att skapa en hållbar arbetsmiljö, dels om att minimera miljöpåverkan. I förhållande till klienter vill Lindahl skapa en medvetenhet och kunna bidra med proaktiv rådgivning i hållbarhetsfrågor.

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahls experter arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på lindahl.se, mynewsdesk.com/se/lindahl och facebook.com/AdvokatfirmanLindahl


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson