2017-10-18 15:03Uppdrag

Lindahl framtidssäkrar med fyra nya delägare

Advokatfirman Lindahl fortsätter att växa och ser en allt större efterfrågan på smart juridik, bred erfarenhet och ett långsiktigt tankesätt som hjälper klienter att få affärer att nå sin fulla potential. För att ytterligare tillgodose klienternas behov på framtidssäkrad juridik tar Lindahl in fyra nya delägare.

De nya delägarna är Ginta Ahrel, Ludvig Holm, Carl-Johan Krusell och Caroline Olstedt Carlström.

Ginta Ahrel är specialiserad inom internationella handels- och investeringstvister, och är ombud i såväl skiljeförfaranden som domstolsförfaranden. Ginta är ordförande för Lindahls Östeuropagrupp. Hon började på Lindahl 2006 och är verksam i Stockholm.

Ludvig Holm arbetar med immaterialrätt, marknadsrätt och life science. Han är särskilt specialiserad på patent- och varumärkesrättsliga tvister. Ludvig började på Lindahl 2010 och arbetar i Stockholm.

Carl-Johan Krusell är särskilt inriktad mot företagsöverlåtelser och aktiebolagsrätt. Carl-Johan har även omfattande erfarenhet som rådgivare vid upprättande och förhandlande av kommersiella avtal inom olika branscher. Han ingår i Lindahls kompetensgrupp för Corporate Finance. Carl-Johan började på Lindahl 2010 och är verksam i Malmö.

Redan tidigare i år har Lindahl kunnat berätta att Caroline Olstedt Carlström börjar som delägare på Lindahl i Stockholm. Caroline kommer från en roll som Vice President Privacy på Klarna, och hon stärker upp Lindahls ledande erbjudande inom datasskydd / GDPR. Caroline är ordförande i Forum för Dataskydd och hon började på Lindahl i Stockholm i maj 2017.

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se, www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson