2016-05-03 08:30Uppdrag

Lindahl förstärker inom fastighetsrätt

null

Advokatfirman Lindahl förstärker sitt breda erbjudande genom att rekrytera den ledande fastighetsexperten Nils Larsson som senior counsel. Nils Larsson kommer att vara verksam vid Lindahls kontor i Uppsala.

- Vi är mycket glada att få Nils Larsson som ny medarbetare. Han är en viktig och värdefull förstärkning. Nils kommer bidra ytterligare till att vi kan ge alla våra klienter en affärsnyttig, rak och tydlig rådgivning, säger Gunnar Mattsson, managing partner på Lindahl i Uppsala.

Nils Larsson kommer närmast från Setterwalls, och har tidigare bland annat varit förbunds- och chefsjurist vid LRF och på andra advokatbyråer. Nils är en frekvent författare till juridisk litteratur samt föreläsare inom fastighetsrätt, främst om hyra, arrende, servitut och ledningsrätt samt äganderätt.

- Lindahls fastighetsgrupp är en av landets starkaste. Det känns väldigt spännande och utmanande att tillsammans med övriga kollegor på Lindahls sex kontor få vara med och bygga vidare på det starka erbjudandet till fastighetsbranschen, säger Nils Larsson.

Läs mer om Lindahls erbjudande inom Fastigheter.

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se, www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson