2019-09-02 09:29Uppdrag

Lindahl förstärker inom EU och konkurrensrätt – rekryterar Eric Ericsson

null

Advokatfirman Lindahls kontor i Helsingborg förstärker sitt erbjudande inom EU och konkurrensrätt genom rekryteringen av Eric Ericsson som Senior Counsel. Eric är specialiserad inom EU- & konkurrensrätt och är en av Sveriges mest erfarna advokater inom detta område med över 25 års erfarenhet.

Eric kommer senast från egen rådgivningsverksamhet och har anlitats av företag och organisationer för rådgivning och processer inom svensk och EU-rättslig konkurrensjuridik, särskilt frågor om samarbeten, dominansmissbruk och företagskoncentrationer, men även statsstödsfrågor, offentlig upphandling och andra regulatoriska frågor med anknytning till EU-rätten.

”Vi är mycket glada över att ha kunnat knyta Eric till oss” säger Magnus Ramberg, MP vid Lindahls kontor i Helsingborg. ”Genom Erics absoluta spetskompetens inom svensk och europeisk konkurrensrätt stärker vi ytterligare vårt erbjudande till våra klienter”

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahls experter arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på lindahl.se, mynewsdesk.com/se/lindahl och facebook.com/AdvokatfirmanLindahl


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson