2018-11-12 16:27Uppdrag

​Lindahl förstärker inom bank och finans – rekryterar Sten Gejrot

Advokatfirman Lindahls kontor i Malmö förstärker sitt erbjudande inom bank- och finansområdet genom delägarrekryteringen av Sten Gejrot. Sten har en lång och gedigen erfarenhet, framförallt inom finansiering och kapitalmarknadsfrågor, men också inom sjörätt, bolagsrätt och företagsöverlåtelser.

– Vi är mycket glada över att kunna hälsa Sten välkommen till Lindahl. Vi vill ge råd som skapar värde för våra klienter, både idag och i framtiden. Satsningen på bank & finans samt kapitalmarknad förstärker vår redan starka bas inom bland annat M&A, fastigheter och immaterialrätt, säger Johan Herrström, managing partner på Lindahl i Malmö.

Sten Gejrot kommer närmast från MAQS Advokatbyrå och går in som delägare i Lindahl vid årsskiftet.

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se, www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/AdvokatfirmanLindahl/


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson