2018-03-15 16:04Uppdrag

Lindahl biträder WeSC vid företrädesemission

Advokatfirman Lindahl biträder WeSC AB, listat på Nasdaq First North, i samband med dess företrädesemission.

Styrelsen för WeSC har föreslagit att en extra bolagsstämma beslutar om en nyemission av aktier med företrädesrätt för bolagets befintliga aktieägare. Den extra bolagsstämman kommer att hållas den 12 april 2018. Företrädesemissionen genomförs i samband med slutfasen av omstruktureringen och rekonstruktionen av dotterbolaget We International AB.

Företrädesemissionen är säkerställd till cirka 60 procent genom teckningsåtaganden från befintliga aktieägare.

WeSC designar, marknadsför och säljer kläder och accessoarer inom segmentet premium streetwear på den internationella marknaden under varumärket WeSC.

Advokatfirman Lindahl biträder WeSC med ett team bestående av bland annat Maria Arnoldsson (ansvarig delägare) tillsammans med Anton Knifström, Oliver Kronberg och Mimi Hörnmo (Kapitalmarknad och publik M&A) samt Lars-Henrik Andersson, Johan Hörnberg och Ida Jonasson (Bank och finans).

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se, www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/AdvokatfirmanLindahl/


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson