2015-12-07 16:23Uppdrag

Lindahl biträder vid WeSCs förvärv av The Shirt Factory samt företrädesemission

null

Advokatfirman Lindahl biträder WeSC AB (publ) (”WeSC”), noterat på Nasdaq First North Premier, i samband med förvärvet av The Shirt Factory Aktiebolag, varvid betalning kommer att ske med 12 729 600 aktier i WeSC, motsvarande ett värde om cirka 28 MSEK, samt en företrädesemission om cirka 21,9 MSEK som genomförs i samband med förvärvet av The Shirt Factory. Apportemissionen och företrädesemissionen kommer att beslutas om på extra bolagsstämma den 22 december 2015.

WeSC är ett svenskt bolag som designar, marknadsför och säljer kläder och accessoarer inom segmentet premium streetwear på den internationella marknaden under varumärket WeSC (We are the Superlative Conspiracy®). WeSC har sedan starten 2000 vuxit till ett företag med representation i 25 länder genom återförsäljare och 24 egna och distributörsdrivna konceptbutiker.

Advokatfirman Lindahl biträder WeSC i transaktionen med ett team som består av Johan Hessius (ansvarig delägare), Monika Hager och Fredrik Morfeldt (M&A) samt Maria Arnoldsson och Gabriela Baier-Sandén (Kapitalmarknad och publik M&A).

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se, www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson